BMW
onderdelen

Ga naar de webshop

De oorsprong van BMW

Een korte introductie over het merk BMW: zeer kort geleden (maart 2016) vierde BMW het 100-jarige jubilieum. Wat ooit begon als een kleine fabrikant van vliegtuigen, is uitgegroeid tot een producent van high-end motorfietsen en auto’s welke wereldwijd verkocht worden.

Er werd in eerste instantie gestart met de productie van vliegtuigen en motorfietsen, welke voor die tijd zeer uniek waren. In 1928 is er gestart met de bouw van auto’s. Dit waren destijds kleine modellen, maar vijf jaar later introduceerde BMW de 303. Dit was een zescilinder lijnmotor met toen al de nu nog steeds voor BMW kenmerkende grille.

Diezelfde innovatie gedreven bedrijfsvoering vindt men ook tegenwoordig nog terug bij BMW, daar ze momenteel vooruitlopen op de industrie door de i-lijn.

BMW onderdelen bestellen

Voor een compleet overzicht van alle onderdelen kun je het beste eens een kijkje nemen in de VDT webshop

Naar de webshop

BMW onderdelen online bestellen

Zoals we al zeiden bieden wij iedereen de mogelijkheid om de kwaliteitsproducten bij ons af te nemen. Dit gaat zeer gemakkelijk en intuïtief via de VDT webshop. Of het nu een grote bestelling voor de groothandel betreft of een veel kleinere order voor de garagist , wij zullen er met de grootste zorg aan werken en de order tijdig bij jou afleveren.

Originele BMW onderdelen

Ben je op zoek naar originele BMW onderdelen, dan ben je bij VDT aan het juiste adres. Dit komt omdat wij garanderen dat wij kwaliteitsonderdelen leveren welke zeer lang mee gaan. Wij kopen namelijk in bij dezelfde leveranciers als waar de automobielfabrikanten dat doen.

Wij kunnen daarom een kwalitatief hoogstaand en prijstechnisch voordelig assortiment aanbieden van BMW motoronderdelen, elektronica, remmen, carrosserie onderdelen, accessoires en meer.

VDT Automotive products