Volvo
onderdelen

Ga naar de webshop

Volvo onderdelen

VDT is de specialist in het aanbieden van onderdelen voor een viertal merken, waarvan Volvo er één is. Dit uit Zweden afkomstige merk staat garant voor topkwaliteit auto’s, welke enorm betrouwbaar zijn en voor jarenlang rijplezier zorgen. VDT is de partner wanneer het gaat om alle soorten Volvo onderdelen, online, 24/7.

Wij bieden een grote verscheidenheid aan onderdelen aan. Niet alleen reguliere zaken als motoronderdelen, multiriemen en delen voor smeersystemen, maar ook volvo filters, olieën, inlaat- en uitlaatsysteemonderdelen. Door onze jarenlange specialistische ervaring in de automotive branche, zijn wij in staat kwaliteitsonderdelen te leveren van eenzelfde kwaliteit als de originele onderdelen.

Voor een compleet overzicht van alle onderdelen kun je het beste eens een kijkje nemen in de VDT webshop

Ga naar de webshop

Scandinavische trots

Wij garanderen kwaliteit welke overeenkomt met die van een origineel Volvo vervangingsonderdeel.

De oorsprong van Volvo

Volvo, een merk dat bijna een eeuw meegaat. In 1927 werd de allereerste Volvo geproduceerd, genaamd ÖV4. Maar, daarvoor is het eigenlijk al begonnen. In 1923 werd er in de Zweedse plaats Göteborg een tentoonstelling georganiseerd, waarbij er een groot aantal auto’s tentoon werden gesteld. Hierdoor groeide onder de Zweedse bevolking de interesse voor het bezitten van een auto. Al snel werden er steeds meer auto’s geproduceerd, maar er was vraag naar auto’s van een betere kwaliteit. Volvo heeft toen besloten om auto’s te leveren van een hoge kwaliteit, door samen te werken met ervaren autobouwers en alle schetsen en onderdelen zelf te ontwerpen. Vandaag de dag werkt Volvo nog steeds met dit ijzersterke concept.

Volvo onderdelen Lelystad

Uiteraard levert VDT vanuit de webshop aan een zeer groot aantal specialisten en garagisten . Dit kunnen wij doen door ons uitgebreide netwerk en de mogelijkheid tot snel schakelen. Al onze werkzaamheden vinden plaats vanuit het centrale distributiepunt in Lelystad.

Originele Volvo onderdelen online bestellen

Bij VDT werken wij uitsluitend met leveranciers en partners, welke ook samenwerken met de fabrikanten van onze automerken. Voor Volvo is dit niet anders. Wij kunnen daarom een kwaliteit garanderen welke overeenkomt met die van een origineel Volvo vervangingsonderdeel.

VDT Automotive products