Specialist in BMW, Saab, MINI en Volvo onderdelen

VDT zorgt ervoor dat jij altijd de juiste BMW onderdelen, Saab onderdelen, MINI onderdelen of Volvo onderdelen gemakkelijk en snel kunt bestellen. Deze onderdelen hebben wij op voorraad liggen. Dat zijn natuurlijk niet alle onderdelen die er in een auto te vinden zijn: dat zou betekenen dat wij vele tienduizenden onderdelen moeten inkopen. Logischerwijs hebben wij ons daarom gericht op de aankoop en verkoop van slijtageonderdelen, de onderdelen die het vaakst vervangen moeten worden.

Bij de start van VDT leverden wij aanvankelijk slechts 50 verschillende onderdelen, maar inmiddels is dit aanbod enorm uitgebreid en zijn wij in staat een compleet assortiment aan te bieden. Dit hebben wij gerealiseerd door een nauwe samenwerking met onze klanten. Vervolgens levert dit een situatie op waarvan iedereen profiteert: onze klanten vertellen ons namelijk wat zij nodig hebben, waardoor wij exact weten waar veel vraag naar is. Niet alleen goed voor ons, maar ook voor de klant: door een zo specifiek mogelijk aanbod, kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor de meest scherpe prijzen.

VDT levering: on time every time!

On time every time, omdat wij bijna alles direct uit voorraad kunnen leveren. Vanuit ons eigen magazijn in Lelystad leveren wij aan een steeds groter wordend netwerk van klanten in Europa. Wij versturen onze producten naar de meeste Europese landen met pakketdiensten en diverse transportfirma’s voor palletvervoer.

De exacte prijs van een transport wordt van tevoren uiteraard voor je uitgerekend!

De VDT service

Wij zorgen ervoor dat jij het juiste onderdeel zo snel mogelijk toegezonden krijgt, zodat jij of de klant zo snel mogelijk de auto weer in de juiste staat kunt herstellen. Daarvoor is meer benodigd dan alleen technische know-how: wij staan je altijd te woord. Onze telefonische helpdesk met zoekfunctie, helpt jou dan aan de juiste onderdelen middels onze technische kennis.

VDT staat voor:

  • A-merken
  • Krachtig eigen merk
  • Technische Oplossingen
  • Het delen van technische inzichten en bulletins
  • Marktleider sinds 1995
  • Beste mix van prijs en prestatie
  • Telefonische helpdesk met zoekfunctie
  • 30 jaar automotive ervaring
  • Kwaliteit én service
VDT Automotive products