Welkom bij VDT

Welkom bij VDT (Albert van der Tang Automotive Products B.V.) uit Lelystad. Al sinds 1998 zijn wij de marktleider op het gebied van auto-onderdelen, specifiek voor BMW, Saab, MINI en Volvo. De belangrijkste reden om destijds te starten met VDT, was vanwege het consulteren en adviseren van productiefirma’s. Dit advies bestond uit verkoop, marketing en strategische zaken binnen de Europese markt voor auto-onderdelen. Deze productiefirma’s hielden zich bezig met de productie van gietijzeren delen, zoals remschijven, uitlaatspruitstukken en remtrommels.

De oorsprong van het merk, VDT

De auto-onderdelen van deze productiefirma’s hebben wij met behulp van marketing en verkoop, helpen afzetten in de Europese markt. Tot aan 1995 zijn wij zeer succesvol geweest in de verkoop van auto-onderdelen aan vrijwel alle autofabrikanten in Europa. Hierna zijn wij gestart met de groothandel in Lelystad.

Door de achtergrond en jarenlange ervaring in de automotive branche, heeft VDT van BMW, MINI, Saab en Volvo onderdelen een uitgebreide catalogus opgebouwd. Deze catalogus bestaat uit een breed assortiment aan slijtage-onderdelen.

Onze kwaliteit, Made in Germany

Er wordt altijd zoveel mogelijk ingekocht bij de leveranciers welke ook aan de grote autofabrikanten leveren. Op deze manier is het voor ons mogelijk om de kwaliteit te garanderen, dat wil zeggen, onderdelen te leveren met een volledige garantieperiode.

Nog steeds staat bij VDT ‘Made in Germany’ centraal! Daar zijn een aantal redenen voor:

  • Het grootste gedeelte van de auto-onderdelen industrie bevindt zich nog steeds in Duitsland
  • De stempel ‘Made in Germany’ staat nog altijd garant voor uitstekende kwaliteit

VDT Automotive products